Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 augusti 2017

Vilken soppa!

På jobbet då alltså. Men jag kom upp i morse. En hel timma innan jag måste. Endast för att kunna använda badrummet först. Fast jag drömde att väckarklockan larmade och var felställd Så det var ren tur att jag fattade till slut att det var min som larmade. Kom upp, blev klar, kunde ställa bilen på vår hyrda parkering (efter att ha varit upptagen sedan vi kom tills nu i morse) och kom sedan iväg i helt ok tid. Tog heller inte närmaste vägen men var ändå på jobbet när jag skulle!


Väl på plats hann jag fixa ett par tre grejer som var mer eller mindre akuta innan det blev helt hopplöst ett tag. Men med bra kollegor att vrida och vända problem med så har vi troligen avvärjt den värsta faran. Och då jag plussade på tiden med över en timme igår så skippade jag de sista fem minuterna idag och gick hem! Tog ännu längre tid på mig hem.


 Blev till att äta, vila och sedan byta om för promenad. En rejäl promenad idag. Dock inte av den typen jag tog medan maken var sjukskriven men inte långt ifrån. Tror jag saknar någon km bara. Ska nog snart vara uppe i de sträckorna igen. Av någon anledning är det enklare att gå när det är lite kyligare. Går både längre och snabbare. Vill väl antagligen hem och värma mig.


Nu återstår att plocka fram kläder till i morgon, förbereda matlåda osv. Ska kanske prata lite med maken också. Behöver komma i säng i tid både idag och i morgon. Senaste budet är att jag blir hämtad 4,45 på torsdag morgon. Lär vara hemma runt 21. Blir rätt trött av att bara fundera på det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar