Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 8 augusti 2017

Två i ett

Internet ville inte som vi igår. Inte ovanligt alls sommartid. Även om det har mattas av rejält med folk är vi fortfarande betydligt fler än vi är vintertid. Har börjat att ställa väckarklockan om morgnarna. Hoppas sova bättre om jag kom upp i hyfsad tid. Om inte annat så av ren utmattning. Än har jag dock lyckats att hålla mig undan allt vad garagebygge heter men vet att jag behöver sätta fart snart. Så i morgon ringer klockan ännu tidigare och förhoppningsvis kommer jag ut och kan börja måla innan 09. Men lovar dock inget.


Blev två turer till Borgholm igår. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Handlar inget går bara runt och tittar. Maken skickar iväg mig och hoppas jag ska komma hem med mer energi än när jag ger mig av. Än har jag inte lyckats. Fast det kanske beror att jag inte fick fågeln i pokemon som bara var på besök mellan den 1-a och den 7-e augusti? Har dock fått den som kom idag och stannar till nästa måndag. Så kanske kommer jag igång att måla åt maken i morgon?


Idag har vi äntligen tömt kylen på rester från förra veckan. Så i morgon kan jag äntligen göra något nytt gott. Planen är en variant på djungelkyckling. Hade inte mer kycklingfilé hemma men väl kycklingklubbor. Får se hur det slutar. Tvättkorgen är i det närmaste tom, diskmaskinen lika så, kylen tom på rester, blommor och buskar fixade. har läst ut 4 böcker så här långt. Tror att jag får lägga läsandet åt sidan till nästa regn. (Mer om  böckerna kommer i ett eget inlägg om någon är sugen på att läsa. ) Har för övrigt lovat att fixa till två filer åt chefen. En kan jag lämna in komplett men den andra får de bar delvis komplett för många har ännu semester.


Tog en cykeltur med maken nu ikväll. Rätt skönt men inte varmt ute. Hur änden kommer att må i morgon lär jag vet i morgon. Nu ska jag dock göra mig i ordning och förbereda för målning i morgon. Ingen som känner för att komma och hälsa på? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar