Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 augusti 2017

Lat och slö dag

Hade svårt att sova. Sov väl knappa 4 timmar för att ligga vaken ett par och sedan sova några till. Trött som attan idag med andra ord. Men tvättkorgen är tömd och kylen har minskat på innehållet av rester. Har även hunnit gå ett par varv runt fjärilsbuskarna och klippt bort vissna blomvippor. Med ett hav av fjärilar snurrande runt mig i väntan på att jag ska bli klar. Ok, en och en annan humla var där också.


Började dock dagen med en tur till Köpingsvik och en rejäl promenad. Spelade pokemon och fick hjälpa till vid två gym. Några yngre förmågor som vill ha bossarna, En tur till Borgholm har jag också hunnit med. Där blev promenaden desto längre. Väl dubbla tiden mot den på förmiddagen. Försöker hinna få legenden som bara är kvar i morgon också. (Egentligen skulle jag kunna tänka mig en tur i huvudstaden innan den 21-e för att fånga två som antingen inte finns här i denna världsdelen och den andra är så sällsynt att hälften hade varit nog. Orkar bara inte åka dit.)


Skulle egentligen ha hjälp maken med att måla. Hoppas få lov att smita i morgon med. Samt ska försöka ta mig till Borgholm före 9 och hoppas det är någon raid och tillräckligt många intresserade så jag åtminstone kan få legenden som är aktuell i morgon också. Fångar jag den tidigt kan jag åka hem och måla många brädbitar sen. Eller klippa gräset.... eller vad nu som behöver göras i morgon. Nu tänker jag dock sova och hoppas på att somna snart. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar