Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 augusti 2017

Inte blev det som tänkt idag heller

Vaknade av att jag hade rejält ont i ryggen. Försökte somna om men lyckades inte. Blev lite synd om grannarna därmed för halv tio var jag ute och klippte nästa gräsmattebit. Har baksidan och biten där jag parkerar bilen kvar. Men planen är att ta den biten i morgon (om vädret tillåter). Sen fick maken hjälpa mig så jag kunde komma igång. Ser numera ut som pippi's häst fast ändå inte. För lilla gubben är ju vit med svarta prickar. Och jag är bränd med vita fläckar av målarfärg.....


När det blev för varmt gick jag in för att komma undan solen lite. Råkade visst somna en stund. Blev inte mer gjort ute sen. Men middagen fixade jag innan jag for in till Borgholm och sedan Köpingsvik. Maken fick ett par skjortor och gräsklipparen har numera en full dunk med bensin som väntar. Men någon grön tråd att binda ihop lavendel med hittade jag inte. Har ett ställe kvar att kolla och sedan får det bli handelsträdgården.


Var hemma igen vid 18. Då gav maken upp. Tror dock han håller sin tidsplan. Jag passade på att klippa bort vissna blommor från fjärilsbuskarna. De vita ser lite anskrämliga ut för de ser halvvissna ut länge innan det är så lite kvar som blommar att man kan klippa bort dem. Idag fuskade jag inte utan bar iväg det bortklippta med en gång. Får vi inget regn så ska de få en rotblöta i morgon em.


Nu återstår att krypa ner i sängen och försöka sova. Hoppas ryggen håller i natt så jag får sova längre än 06. Vilket iofs är då jag behöver komma upp nästa vecka. Men jag vill gärna sova en timme till denna veckan. Nåja om jag lyckas vet jag i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar