Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 1 augusti 2017

2-a veckan påbörjade

Igår påbörjade jag vecka 2 av 4 semesterveckor. Gjorde väl inte så mycket igår heller. Handlade det som behövdes. Dock förbrukades väl det mesta av det också. Två turer in till Borgholm blev det också totalt. Första turen fick man köra via Räpplinge och dottern kunde på vägen tillbaka spela pokemon hela vägen tillbaka mellan Borgholm och Köpingsvik. När jag kunde köra som fortast gick det i ca 25km/h.


Hann även tvätta allt rött i tvättkorgen. Var kanske inte riktigt en hel maskin tvätt men vädret var kanonfint. Dock vill jag inte tvätta det ljusa eller mörka förrän tidigast i morgon onsdag. Dottern åker ju hem på lördag och jag skulle vilja att det mesta är rent när hon åker. Förvisso har hon bokat tvättstugan till söndag men det gör väl inget om hon inte måste tvätta utan kan boka om tiden till en annan dag och i stället vila.


Igår gjorde jag en variant på djungelkyckling som blev bättre än förväntat och förhoppningsvis kan jag göra om det. Blev en halv portion kvar när vi alla hade hamnat i matkoma. dock råkade jag börja läsa lite så nu är en bok utläst och nästa påbörjad. Den sista var intressant så klockan blev nog nästan 02 innan jag släckte. Fortsatte läsa i morse så det hann bli lunch innan vi började fundera på något vettigt idag. Som tur var hade även dottern en bok på g.


Runt halv tre kom kompis från sydligare områden. En tur för att gå en runda i Borgholm samt handla fick vi iaf uträttat. Även kompisen går mycket och har mål per dag. Kom väl inte riktigt i mål idag heller men kanske i morgon? Blev rester idag. Dvs vi åt tacos. Hade det mesta hemma behövde bara komplettera med lite grönsaker. Blev dock väl bra så vi behöver äta det igen väldigt snart. Tur det är gott.


I övrigt är vi så duktiga på att prata att kvällen försvann i ett nafs och vi nu behöver sova. Sängkläder och sovplats att fixat. Jag hoppas hon sover gott annars löser vi det på annat vis i morgon. Orkar jag upp i tid i morgon blir det en promenad före frukost. Annars får det bli efteråt. Men först sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt du verkar ha det! Läsa halva natten, ta det lugnt, promenera (massor, som du alltid gör. Fniss!!) och ha dottern på besök! Njut och ha det så bra! På fredag jobbar jag sista dagen innan semestern!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna att du får en lika bra semester!

      Radera