Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 januari 2014

Veckans första dag

Har nu snart passerat. Frosten på bilrutorna i morse var inte att leka med. Ok det var inte temperaturen heller. -8,5°. Å andra sidan så började hela dagen med att jag vaknade och inte kunde somna om. Fortsatte med näsblod en väl lång stund (typiskt när jag är trött). Nåja, kom iaf till jobbet straxt efter ordinarie start.






Väl framme på jobbet kom jag på att telefonen låg hemma på laddning. Tur man har fast bordstelefon också. Åkte alltså inte hem och hämtade den. Hade en hel hög med möten inbokade. Är tillbaka till det stadiet att jag planerar allt på en gång för att i morgon inte ha något... Förutom de sista förberedelserna då.


Rätt vad det var när jag jobbade upptäckte jag att det var väl tyst utanför kontoret. Hmmm kollegorna hade slutat och gått hem typen halvtimme tidigare eller så. Missade alltså tom när jag skulle sluta. Nåja jag blev klar och behöver inte göra de sysslorna i morgon. Väl hemma var det bara att gå ut och gå. Behövde lite kontanter till frukosten i morgon samt att jag ville köpa lite ljus till lycktorna jag köpte i torsdags. Nu behöver jag bara en trapp till huset så jag har någonstans att ställa dem.



Var inte speciellt varmt då heller för den delen. Blev en tämligen snabb promenad. Väl hemma blev det inte mycket gjort. Jag som hade haft funderingar på att tömma en bokhylla så det var gjort till helgen. Funderar ju på att byta plats på datarummet och sovrummet då. Nåja får väl göra det i morgon. Nu ska jag sova. Behöver komma ikapp lite sömn. Tänkte undvika näsblod i morgon.

1 kommentar:

  1. Snygga lyktor, hoppas du får din trapp annars får du hitta någon annan plats till dom.
    Fy för näsblod. Det var de länge sedan som jag hade & det ska jag vara glad för.
    Hoppas du får en god natts sömn & att dagen i morgon blir bra!
    Kram!

    SvaraRadera