Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 januari 2014

Man hinner med en del

När man inte sitter vid datorn mest hela tiden. Och det trots att jag inte var hemma förrän straxt före sju. Då åkte jag ändå direkt hem. Fick lite mer fart igår också. Förberedde så maken kunde bära in billy nr 2 idag. För bokhyllan vi hade hoppats på funkande inte. Var en kontakt ivägen.


Idag när jag kom från jobbet hade maken lyft in billy. Och under tiden jag fixade lite mat till mig och åt. Tömde han nästa bokhylla och bar ut till vardagsrummet. Hann och dammsuga där bokhyllorna hade stått sedan var det dags att flytta byrån. Annars hade vi ingenstans att ställa den första bokhyllan jag hade planerat för att flytta igår.


Därefter blev vi av med första bokhyllan. Gissa om hela lägenheten känns helt upp och ner. Hoppas dock kunna ställa in mitt nattduksbord innan jag lägger mig ikväll. Var tvungen att flytta ut det igår för att få in första billy. Den fyllde vi förresten också igår. Var lite udda att inte ha någonstans att lägga mobil och glasögon. Får lägga mobilen på makens sida och glasögonen inne i badrummet. Men vanemänniska är man allt.


Tänkte försöka hinna få undan de sista böckerna från golvet ikväll också. Och ska det bli verklighet samt hinna fixa till lunch till i morgon är det lika bra att lyfta bakdelen.

2 kommentarer:

  1. det är väl så att allt bra skapas ur kaos?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle tro att du har rätt. För är det väl kaos kan det ju knappast bli värre?

      Radera