Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 14 januari 2014

Attans så trött

Vaknade sent och snoozade. Inget bra men jag var så trött. Dock var jag inte mycket sen till jobbet och även idag blev klockan något mer än jag tänkt mig innan jag lämnade. Tog dock en omväg när jag skulle hem. Åkte runt Bondmoran.nu. Gäller att passa på. Till helgen åker hon till Karibien och är borta ett tag.

Väl hemma har jag inte orkat göra något alls. Hann iaf göra klart paketet till dottern som nu är lämnat till utlämnings stället. Dock kommer det inte att hämtas upp där förrän torsdag men DHL har hitintills varit attans så snabb så jag hoppas de är det denna gången också.  I vilket fall som är nu vardagsrummet så tomt vi kan få det för tillfället.


I morgon hoppas jag att jag orkar sortera in lite papper när jag kommer hem. Behöver göra det för att kunna tömma nedersta delen på bokhyllan. Kommer jag inte att orka varken i morgon eller på torsdag blir helgen lång och tung. Å andra sidan lär det blir som ett långt gympass.

Fast först ska morgondagen klaras av. Och den lär inte bli varken lätt eller kort. Lika bra att slå ihop och krypa till sängs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar