Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 januari 2014

Ingen bra dag

Kom aldrig iväg till jobbet.Eller jo, iväg kom jag men fick vända innan jag kom så långt. Magen gav upp och var inget roligt. Var bara att ringa chefen och säga att jag inte kom. Kunde dock jobba eftermiddagen hemifrån. Kändes aningens bättre då. Och det hoppas jag att den fortsätter med. Behöver jobba i morgon.


Har knappt ätit något idag men lite har jag fått i mig. Och det har funkat. Eller maken kom hem med grillat kött. Det var ingen hit att testa. Men tog bara ytterst lite. Får väl bli skorpor och avslagen cola i morgon. Sen ska det väl ändå vara bra?


Skulle ha vattnat blommorna idag när jag kom hem från jobbet. Blev inget med det. Tur man har blommor som är härdade med att inte få vatten så ofta.  Men i morgon måste de få en skvätt iaf. Funkar allt som det ska kan de kanske tom få den innan jag åker till jobbet. Men då behöver jag komma i säng nu. Lär ändå inte få något gjort de närmaste dagarna. Lär knappast orka.






(Snön har förresten kommit dock är bilderna från förra vintern. Än har vi inte fått dessa mängder även om vi kanske numera är uppe i ca 5 cm.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar