Öland

Öland
Solnedgång

lördag 11 januari 2014

Extremt lat dag

Det har jag haft idag. Dock är nu alla tomtar undanstuvade i förrådet och invänta nästa jul. Julgranen på väggen hänger dock kvar.Den ska jag plocka ner i morgon, vika ihop och lägga in i garderoben. Eldat lite ljus har jag också gjort.Har dock lyckats att få två olika nyanser och jag vet att i Kalmar har inte Indiska kvar varken den ena eller den andra färgen. frågan är om Indiska i Växjö kan ha den ena färgen? Får se om jag kommer åt att kolla endera dagen.


Helst skulle jag vilja ha en till i den färgen som den högra är i. Men hellre en till i den vänstra än ingen alls. Maken har sågat till ekbiten och slipat. Själv hjälpte jag bara till med att olja in dem och tillhörande konsoler. Med tanke på stanken så gjorde vi det ute och lät dem förbli där ett par timmar innan vi bar in dem och la dem på golvet i badrummet. (Tror maken håller på att kolla hur de mår just nu.)


Det dyker upp lite mer på väggarna allt eftersom vi vet vad vi vill ha och vart. Nu kommer det dock inte upp mer innan vi vet hur vi vill ha det i lägenheten. (Som jag gärna skulle byta ut mot en tvåa eller så. Använder ändå inte rum tre så varför ha det?) Sen har vi e del tavlor undanstoppade så det lär inte bli några köpta om vi inte snubblar över något båda vill ha. Vad nu det kan vara. Maken gillar inte fotografier vilket jag gör och jag vill inte ha en massa konstiga bilder som maken vill ha...... Men för varje svartvit bild över naturen kan jag stå ut med en färgstark tavla förställande något, vad det nu kan vara.

(Detta är en present till maken som båda gillar.)

Nu är det sängen som gäller. Ska upp i morgon igen. Behöver läsa igenom papperna lite mer så jag verkligen är förberedd till revisionen nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar