Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 januari 2014

När man inget får gjort

Har en sådan vecka denna vecka. Börjar tidigt och har haft hyfsat långa dagar. Även om jag idag smet hem redan runt halv sex. Helt tom i huvudet, så man gjorde ändå ingen nytta. Får försöka komma iväg tidigt till jobbet imorgon istället.


Men väl hemma har jag inte orkat göra så väldans mycket. Idag blev det dock en promenad, behövde frisk luft och lite smör. Så jag kom hela vägen till affären och tillbaka. Men även om jag inte orkar göra mycket så är det ju inte så betungande att tömma ett belamrat skrivbord och lägga ner sakerna i en kartong.


Har visst blivit några påsar med böcker också. Dvs en bokhylla är nu tom sånär som en massa pärmar i nedersta hyllan. Men dem får vi ställa på golvet. Blir inte bra i varken kartong eller i en påse.Vi råkade visst ta ett hyllplan i bokhylla nummer två också, Maken kom nämligen in och undrade vad jag gjorde idag. Annars har jag bara packat en påse var morgon innan jobbet.






Hinner kanske fixa allt vi vill i helgen trots allt. Hur som helst lär jag upptäcka hur det går.  Dessutom hinner vi inte klart lär ryggen tacka mig. Å andra sidan så lär jag bli tvungen att fixa till det som inte hinns med efter jobbet nästa vecka. Suck, blev lite trött. Lika bra att gå och lägga sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar