Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 januari 2014

Snabbis

Får det lov att bli idag samt utan bilder. Tömde kameran igår och har inte orkat att ta några bilder idag. Dock kom jag ifrån jobbet redan straxt efter 17 idag. Vilket gjorde att jag kom ut på en promenad. Dock bara till affären. Maken behövde lite mat sa han. själv handlade jag i måndags så jag klarar mig till i morgon iaf.

Har nu blivit av med allt julpynt. Åter till vardagen. Dock har jag ändrat om bland fönsterlamporna men maken har ännu inte upptäckt det. Dessutom har jag också packat ner pyntet och stuvat undan kartongerna. En kasse med lite smått och gott kvar att stuva undan. Får bli i morgon innan jag åker till jobbet.

Har börjat att packa ner lite böcker till huset. Måste ha att läsa på båda hållen. Vi ska ju dessutom skifta rum och böcker som är nerpackade behöver jag inte bära från ett rum till nästa. Dvs om vi får plats med alla bokhyllorna i det andra rummet. Det är fler fönster i det. Skulle alla få plats brukar det inte vara några problem att fylla tomma ytor. Några fler böcker bara.....

Nu ska jag dock förbereda morgondagen. Ägarbesök, så man får väl se till att vara i tid.

1 kommentar: