Öland

Öland
Solnedgång

måndag 6 januari 2014

När man bjuder in gäster

Det gjorde vi igår. Vi har velat lite hit och dit om vad vi skulle bjuda på. Det slutade med Taco. Alla äter något så något får alla i sig. Därefter glass som efterrätt. Kan ju inte vara hur nyttiga som helst. Förvisso har vi ett stort matbord men ibland kunde det vara något större.





Men spis och köksbänk kan vara bra som serveringsbord. Det är det vi ska ha vår ö till när vi väl har klurat ut hur vi vill ha den samt storlek på den. Tills dess får bänk och spis duga.


Idag har merparten av tomtarna förpackats och blivit körda till förrådet. Ok, hälften redan igår. Nu återstår bara ett par hyllor och några få på golvet. Så här långt är det "bara" tre trälådor, två flyttkartonger, fyra mindre lådor med julbyar i och en lös tomte som är förstor för en flyttkartong och större har jag inte.

 Har hittat min änglar. De ska jag nu ha framme hela januari och februari. Bara för jag missade dem till jul. Måste bara hitta ett bra ställe att dem på. Men det får bli näste besök i huset.


Denna veckan ska jag plocka bort det sista i lägenheten. Dvs adventsljusstakarna. Men det är så ljust och fint så jag låter dem vara kvar i kväll också. Har dock plockat upp kartongerna med den vanliga belysningen. Och nu ska jag försöka komma till ro. Har inte precis kommit upp runt kvart i sex om morgnarna de sista veckorna. Jo i torsdags och fredags men det var mer av tvång än vilja. För jisses så trött jag har varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar