Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 januari 2014

När man ändå var där

I huset på Öland alltså. Vi hann med att montera upp de hyllorna som i köpte igår. Vill egentligen ha två till men jag får ju inte besöka den affären alls egentligen. Dessutom ska vi ju iväg om några veckor. Kan vara bra lite pengar då.


Och då hyllan var klar ska den ju invigas. Till en glashylla bör man väl ha glasburkar?? Det valde vi iaf. Får plats med ett par till både till yta samt till vikt. Men det beror lite på vad vi häller i de två tomma vi redan har. Därmed blev också ett skåp tomt så nu åkte grillen ner ett hack och det ser bättre ut ovan skåpen.


När vi ändå var på Öland och det fortfarande var barmark, passade vi på att hämta en resväska i förrådet. Och skulle jag ändå släpa hem en resväska kunde jag lika gärna packa med det jag vill ha med mig på resan och som fanns i huset. Och så la jag ner den rena ihopvikta tvätten också. Bilen var rejält full iaf.





Dock hade det börjat att snöa på morgonen. Och inte slutade det heller. Så vi gav oss iväg mot bion lite tidigare än tänkt. Inte hade det slutat att snöa när bion var slut heller. Tvärtom. Resan som normalt tar knappa 2 timmar tog denna gången 3 timmar och 25 min. Värst var det när bilarna låg och körde 50km/h på 100 väg. Det mest ironiska var att detta inträffade på den biten av vägen som var i bäst skick att köra på..... Men vi kom hem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar