Öland

Öland
Solnedgång

fredag 24 januari 2014

Sleten

Det börjar märkas i kroppen att man dels har jobbat mycket, hållt på hemma samt sovit som en kratta denna veckan. Är helt slut och funderar redan nu på att borsta tänderna och krypa ner. Att sluta tidigt en fredag innebär att man tar sig därifrån en kvart före fem med jobbdatorn i högsta hugg. Ska försöka undvika att koppla upp den men jag borde jobba ett par tre timmar iaf.

Gjort mig av med en pappkasse med böcker samt sorterat in en hög till. I morse innan jobbet så hann jag dessutom att sortera in ett hyllplan med böcker. Nu återstår bara ett uppslagsverk från femtiotalet. Komplett med all fakta som var sann vid den tiden eller iaf vad de trodde då. Någon intresserad?? Vi ska nämligen göra oss av med dem också.

Inga bilder idag förresten. Orkar inte hämta varken kamera eller telefon där bilderna ligger. Ska dessutom upp tidigt i morgon. Har frissan bokad då. Har av gammal vana bokat första tiden. Därefter en runda och leta ben till våra madrasser. Ett besök på IKEA hoppas jag också att vi hinner med innan vi ska gå och se Hobbit del 2. Tänker gå mitt på dagen. Dels är det inte 3D och dels så blir det inte så sent. Det är ju ingen kort film precis.

Sen får vi se om vi orkar göra något mer i morgon.Tvätta vore bra men just nu är jag för trött för att fundera på det.... Nej det får bli sängen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar