Öland

Öland
Solnedgång

lördag 4 januari 2014

En bit till klar

I torsdags efter jobbet så tyckte maken att vi kunde åka till IKEA i Älmhult för att köpa vitrindörren till tv möbeln maken köpte. En dörr saknades i Kalmar men den fanns i Älmhult. (Att jag hade sagt att jag inte skulle fler gånger till IKEA denna veckan var bortblåst.) Hamnar man på IKEA så köper man ALLTID mer än tänkt. SÅ även den gång.


Förutom dörr kom ett golvskydd, skrivbordsbelysning, glas, näsdukar, ljus, bestick och en del annat smått och gott. Nu ska jag verkligen INTE till IKEA fler gånger denna månaden. Inte som jag ska betala iaf! Efter lönen i februari vill jag nog dit och köpa lite fina glashyllor som jag hittade. Men det är först då, inte nu. Nu är det mesta av veckans rummelpengar borta.


Igår passade vi på att handla helgens mat osv. Riktigt trevligt måste jag erkänna. Lagom med folk i affären också. Iaf om både affärsägaren och jag ska vara nöjda. Annars hade jag inte haft något emot ännu färre människor. Var på Mio också. Fick ett presentkort där. Hittade dock inget som fick följa med hem. Antingen fel färg, passar inte hos oss eller var det helt enkelt för dyrt! I övrigt gjorde vi med andra ord ingen nytta alls.


Idag har vi köpt en present som ska delas ut om någon timme, bror med sambo var på besök, dörr monterad, lite omorganisation i en del lådor och skåp, maken oljar köksbord (jag nöjde mig med skärbräda) och så en massa inget alls. Fast då blir en del gjort iaf.



Dags att hjälpa maken lite till. Han blir så gnällig annars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar