Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 januari 2014

Så gick denna dag

Har fått ner julgranen. Ligger numera ihopviken i garderoben. Nu återstår bara två tomtar som jag tänkte att in systers barn ska få. Dottern där tyckte jag hade många. Det har hon minst sagt rätt i. Måste börja gallra hårdare ibland dem. För hur det än är vill man ha en ny ibland och som det är just nu finns det inte en chans till att jag ska kunna skaffa det.


Lämnade huset tidigare än vi brukar. Maken ville besöka lite affärer på vägen. IKEA var vi noga med att inte besök. Och det enda som inhandlades i Kalmar, köpte jag. En liten usb-lampa till min dator. Maken åkte hem och handlade från internet. Hittade inte det han ville ha i affärerna. Därefter en kopp te hos min bror. Jo maken valde förstås kaffe.


Hann med ett besök hos bondmoran.nu också. Dock bara ett snabbt besök som enligt maken inte var tillräckligt snabbt då jag fock med mig en burk med godis. Den har jag dock lovat att ta med till jobbet. Han försöker låta bli socker och godis framförallt men har lite svårt att motstå. Han skulle bara veta att jag hade godis fram till i onsdags i min byrå. Har haft det sen november dessutom....


Väl hemma har vi hunnit att packa upp det vi hade med oss. Har också hunnit börja packa ihop en kartong med lite prylar min dotter ville ha. Alternativet hade varit att vi skänkt det till Stadsmissionen. Tänkte ha den lådan färdigpackad till tisdagmorgon. Så lämnar jag den efter jobbet. och den bör vara framme typ torsdag eller fredag. Egentligen hade jag tänkt att skicka den i början av mars men jag orkar inte ha alla saker stående till dess.


Nu återstår bara att krypa till kojs så man orkar med att jobba i morgon. Veckan som kommer lär bestå av många timmars arbete. Förhoppningsvis en givande och framgångsrik vecka. Givande lär den iaf vara, frågan är bara hur mycket jobb den lär ge. Med lite tur inte mer än vi klarar av att göra bra. Nej mot sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar