Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 21 januari 2014

Sakta men säkert

Får man lite gjort. Men tiden går fortare än planerat. Orkade inte göra något före jobbet idag. Inte har jag orkat göra så mycket efter heller. Tar jag mig inte i kragen snart så kommer vi aldrig att få rummen bytta.

Har iaf fått mig en promenad även efter jobbet. Har fått handlat det som behövdes för att klara oss ytterligare några dagar. Får fixa matlådan i morgonbitti. Har det mesta förberett. Blir antingen paj, frusen kina mat eller tacos. Behöver bestämma mig först.


Tog också tag i bokhyllan och tömde iaf 3 hyllplan av 8. Med lite tur kanske jag kan orka ta rag i ett par innan jobbet i morgon. Fat då behöver jag hinna samt orka stiga upp i af en kvart tidigare än vanligt och det tror jag inte ens på själv. Fast man vet ju aldrig. Någon gång ska man väl förvåna sig själv också?

Vattna min blommor behöver jag också göra i morgon för dem har jag glömt och nu orkar jag inte. Men har iaf sett 4 avsnitt av serien Haven. Utan reklam kan tv var ok att se på ibland. Måste bara kolla hur många säsonger man kan komma över. För se den på tv fixar jag inte. För mycket reklam. Men det får bli en annan dag. Fler än 4 avsnitt på en säsong. Nu ska jag inta horisontal läge. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar