Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 februari 2016

Ytterligare en helg slut

Och inte gör jag något vettigt av dem heller. Kom iaf upp i vettig tid även om jag inte satte fart förrän efter lunch. Blev en bild eller två färglagd innan dess. Blommorna fick vatten osv. Innan jag fick fart alltså. Idag var jag dessutom en god fru och följde med maken in till grannen för en kopp te. Dock återvände jag tidigare. Och allt för att stryka fyra skjortor som maken tackade med att slänga på sängen. Hmm.


Blev en promenad. Var dock helt slut igår så vi bestämde att vi skulle gå en halvtimme och sedan kolla om vi skulle vända eller fortsätta. Vi fortsatte runt och totalt har jag fått ihop 13 500steg. Får nog vara nöjd med det. På vägen hem så stannade vi till vid förrådet och konstaterade att om planen att köra ett lass till Stadsmissionen kommer iväg och vi sedan tar en tur till makens dotter en annan lite längre helg så kommer det att vara rätt tomt. Blir vi sedan klara med skjulet så kommer ännu mer att försvinna.


Mat har det blivit lite si och så med idag men ingen av oss var direkt hungrig. Dock har jag gjort fyra matlådor med spagetti och köttfärssås. Bra mat för den smakar inte sämre av att vara fryst. Bara disken kvar och den känner jag inte så värst mycket för så det blev en grovdisk så får jag göra det bättre i morgon. För även om jag är piggare idag än i går. (Har inte sovit 3 timmar på dagen idag.) Så ser jag fram emot att krypa ner och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar