Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 februari 2016

Jaha, då var man övergiven

Kom upp och var klar för avgång till jobbet tidigt idag. Men jisses så trött jag var. Men jag var på plats i mycket god tid. Detta var mest för att jag behövde komma hem i tid. Maken övergav mig runt 11 idag för en resa i jobbet. Han återkommer dock efter läggdags på fredag. Har lovat att hämta honom med bil. Dock får han köra hem. Har redan förberett bilen med kudde och innan han hämtas kommer där finnas en filt åt mig också. Vi kommer inte vara i huset förrän tiden för skönhetssömnen är passerad.


Men vad gör man när man är övergiven? Jo först går man husesyn på ett av ortens gym och får en massa fakta. Första passet är också inbokat. Ett provpass, trivs jag inte får jag leta vidare. Behöver dock ett par skor. Träningskläder får det duga med dem jag har när jag går under den varmare årstiden.


Därefter var jag och hämtade presenten till maken som jag hade beställt. Dyr var den men är själv lite nyfiken så jag hoppas det blir bra. För att ha något att göra så gick jag ut och in i några affärer till. Mest för att se om där det fanns något kul. Bokhandeln är farligast att besöka. De har ofta en ny målarbok eller några roliga pennor att testa. Dock hann klockan bli stängningsdags innan köpbehovet vaknade till fr mycket.


Hem och lämnade makens present. Satte mig en stund, lite förberedelser och telefonsamtal. Kom på att mataffären behövde ett besök. Hade varken bröd eller pålägg hemma. Kan erkänna att bröd kom med hem och lite frysta bär men sen blev det inte mycket mer. De bygger om och byter ut kyldiskarna. Hittar inget pålägg förutom skinka och det äter jag inte. Hade tur, hittade ett litet paket med marmelad i kylen igår. Visste att över halva fanns kvar så det fick räcka till mackan.


Nu är det dags att göra sig redo för natten. Skulle behöva vara hyfsat tidig på jobbet i morgon också. Mest för att det är skönt att kunna gå hem medan det är ljust. Sen gör det inte ont om jag kan städa lite innan det blir för mörkt. Putsade fönster är något jag fortfarande vill ha men med ett stadigt regn lär det inte bli gjort. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar