Öland

Öland
Solnedgång

fredag 19 februari 2016

Händer inte mycket

Igår blev det inte mycket gjort efter jobbet. Går ju fram och tillbaka. Hann möta maken innan han var hemma iaf. En runda runt Hemma och lämna paket innan det blev affärens tur. Sen hem och äta. Jisses som jag frös resten av kvällen. Släckte lampan och sov redan före 21,30 igen! Kommer dock att missa den tiden i kväll.


I morse var jag så trött när jag vaknade att jag kunde stå och sova. Var iaf på jobbet redan klockan 07. Gick rätt hyfsat fram till lunch. Men attans så seg och stel jag känner mig de dagarna som jag får skjuts till jobbet. Tror jag ska testa att gå nästa fredag trots allt. Skadar inte att testa.


Det var inte mörkt när vi var hemma idag. Alltid lika trevligt men det var långt ifrån och det märks. Jag håller mig vaken fram till ett visst ljus sen är det som om någon klubbar mig. Kom till Solberga gård. Maken fick besöka grannen själv Jag behövde sova lite.


1-a maskinen tvätt är redan fixad och klar. Promenad utförd och samtliga steg tagna. Tänder borstade och jag är redo att lägga mig för att sova. Klippning står på schemat i morgon. En tur till IKEA med lite tur. Blir dock inga lampor med denna helgen. Jag når inte att montera ner dem själv. Eller så behöver jag iaf högra stolar. Får försöka få med en barstol hem eller två. Sen ska nog det lösa sig. Nu är det god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar