Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 24 februari 2016

Helt ok


Kom upp i tid i morse (lite sovmorgon blev det men bara 20 min) och var på jobbet tidigare än jag brukar när jag går. OCH då gick jag ändå! Hann tom slänga lite på återvinningen på vägen. Hunnit göra en hel del samt släcka ett par bränder innan det blev för allvarligt. Nåja, i det ena läget kan det bli lite småstressigt iaf men det borde funka.


Efter jobbet blev det en tur direkt till affären för lite mat som jag inte tänkte på att handla igår. Efter att ha kommit hem och ätit passade jag på att stryka en av två gardiner. Sen tog vattnet till strykjärnet slut. Det har jag dock fixat nu men tänker inte stryka den sista gardinen nu utan den får vänta tills i morgon. Sen är även strykhögen här avverkad.


Efter det blev det en promenad till andra änden av denna ort. Efter en hög med hundpussar av Ebba, en kopp te och en massa prat blev det till att gå hem igen. Kallt men skönt. Har nu förberett det mesta till i morgon. Bara tänderna kvar att borsta, sen är det bara att sova. Lång dag imorgon. Har en lite längre lunch planerad. Ska ha den med Bondmoran är planen. Håll tummarna att det blir av. Vi brukar få planera i månader innan vi får till det nämligen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar