Öland

Öland
Solnedgång

måndag 15 februari 2016

Trötter här

Det blev lite senare än tänk igår innan jag kom till ro. Kom dock upp i tid och kunde gå till jobbet och ändå komma i lagom tid. Hann med det planerade och lite till. Sen jobbar jag med kvalité så det dyker alltid upp femtioelva saker till som skall tas om hand. Hann med merparten. Men när jag väl hade gått hem idag hade jag redan fått ihop samtliga steg och lite bonus.


Har inte blivit någon längre extra tur idag när jag väl var hemma. Det var -5° när jag gick hem. Hade tänkt att gå hem tidigt idag men kom istället iväg en halvtimme senare. Dock är allt förberett för morgondagens utflykt. Bara att hämta jobbilen och lasta in den. Detta skall dock vara klart till 6,45 för kollegan ska hämtas på hotellet 07,00. Nu hoppas jag att det är en anings varmare i imorgon bitti annars blir det en kall promenad i imorgon bitti.


Fast nu är det dags att sova om jag ens ska vakna i morgon. Blir en hel timme tidigare än normalt. Gäsp, blir trött a att bara tänka tanken. (Och sen veta att man inte är hemma förrän tidigast 2 timmare än vanligt gör inte saken bättre.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar