Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 februari 2016

Stora planer och platt fall

Inte fasiken har jag fått något av allt jag velat gjort idag. Började med att jag skulle ta bilen till jobbet. Men så kom jag ut och det var uppehåll!! Inte fasiken kan man ta bilen då. Det gäller ju att passa på att gå när man slipper bli blöt. Sen raskade jag av en del som låg på skrivbordet ganska raskt. Gick sedan bet på att hitta lite folk som jag behövde informera samt ha information av. Den förste visade sig vara på kurs och nr 2 ledig. Blev dock en massa steg.


Eftermiddagen gick i rena farten. Jobbet bjöd på semla idag. Jag delade med skrivbordsgrannen. Jag tog bullen och grannen tog grädden och båda var nöjda. Vi hade dessutom chefen till att hämta den. Lite små strul blev lite mer klargjort och annat kom till. Har dessutom gjort min del av förberedelse för redovisningen av förra året.


Dock kom jag på igår att det var trevligt att gå hem medan det fortfarande var ljust så det gjorde jag idag också. Jag går tydligen till och från jobbet samma tid som en unghund får sina promenader. Denne hund känner numera igen mig. Idag väntade hon in mig så vi kunde hälsa. Mycket trevlig och glad hund.


Väl hemma blev jag väldans lat. När jag till slut verkligen behövde mat gick jag och köpte en pizza. Bytte ut lite av det som låg ovanpå. Har även lunchlåda och något att stoppa i mig när jag kommer hem i morgon. Har varken putsat fönster, bytt gardiner eller dammsugit. Har inte ens förberett min väska. Vet i katten var jag egentligen har gjort. Men jag vet vad jag ska göra nu. Slå ihop datorn och sova. Blir en lååång dag i morgon. God natt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar