Öland

Öland
Solnedgång

lördag 13 februari 2016

Nästan

Blev inget inlägg igår kväll. Väl framme vid huset var det midnatt och då sover jag. Gårdagen började med att jag bestämde mig för att ta bilen så jag skulle vara hemma så pass i bra tid att jag skulle hinna med en promenad. Hmm, kom ut och det var snö på marken. Orkade inte skrapa fram bilen utan gick till jobbet. Som avslutades med möte och lite med hängande uppgifter som jag passade på att göra när jag ändå var där. Kom inte iväg förrän jag slutade. Å andra sidan väl hemma saknade jag 200 steg.


Startade med att gå och handla lite åt maken att äta i bilen. Han skulle komma med tåget 21,30 och då är det inte lätt att få tag i något som han äter. Åt lite själv, packade makens väska, diskade, bytte gardiner, packade merparten av min väska, packade ner maten och bar ut till bilen. Sopor och annat slängdes. Som vanligt en massa annat små plock blev också gjort. Men lägenheten är å andra sidan helt ok att återvända till.

Hade jag tagit mig hem tidigare än jag gjorde hade jag fått mer dags ljus så jag gick kanske inte rakaste vägen till affären och jag gick kanske inte så fort heller men dagsljus fick jag. Vilket var skönt när maken väl kom med tåget. Då hade jag dessutom hunnit in och köpa honom en korv utan bröd (kolhydrater). Den fick han så snart han hade lämnat perrongen.


Nästan ingen trafik och maken fick köra. Höll mig nästan vaken fram till Hovmantorp sen bara sporadiskt. Väl hemma bäddade jag bara upp sängen, gjorde mig iordning och la mig och sov. Idag blir det till att packa upp och fundera på vad jag ska göra idag. Tvätta det måste jag men i övrigt. En tupplur till kanske? Vädret ser kanske inte toppen ut men helt ok så en rejäl promenad blir det iaf. Åter till verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar