Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 25 februari 2016

Ljuvlig dag

Kom upp tidigt men inte så tidigt som jag hade hoppats på. Hade snöat lite så det blev till att skrapa bilen. Behövde bilen på lunchen då jag skulle träffa Bondmoran. Tänkte i ett svagt ögonblick att vi skulle nog klara det på två timmar. Hmm var borta lite drygt tre. Men trevligt hade vi det. Passade på att gå på banken också. Men det tog tid. Hade fått en giro utbetalning. Kan förvisso hämta ut pengarna i affären men då får jag ju betala 30kr. Sätter jag in dem så får jag allihop utan att betala. Är smålänning så varför ge bort pengar?


Kom iaf tillbaka till jobbet lagom till solen kom fram. Eller det snöade först men sen kom solen. Så jag gick hem tidigt. Eller jag körde hem parkerade bilen och gick sedan ut och gick. Gick inte speciellt fort eller långt men i nästan 1,5 timme. Och råkade bara bli ett stopp och då i bokhandeln. Hoppades på att hitta någon trevlig målarbok men antingen har jag redan eller vill jag inte ha dem. En aning småkyligt mot slutet dock men ändå skönt. Väl hemma saknade jag ett steg. Kändes otroligt bra så det kunde jag släppa snabbt. Det blev till att äta lite, plocka ihop makens saker, stryka sista gardinen och plocka undan det mesta kändes det som. Sen kunde jag sätta mig en stund.


Väl sittande blev det till att testa min Faber Castell Pitt AP brush. Väldans trevliga. Eller mer exakt precis så trevliga som jag mindes att de var. Dem ska jag vara rädd om och testa mer till helgen. Fast då vill jag ju även använda mina träpennor. Får hoppas att jag har svårt att sova i helgen tror jag bestämt. Vill ju måla mycket kändes det som just nu. Sen ska man även bestämma vad man vill måla. Å andra sidan säger de att det ska bli fint väder och då vill jag vara ute. Hmm, verkar bli en kvalfylld helg med mariga beslut.


Har även hunnit runt återvinningen med en del plast och papper. Nu är det bara vattenflaskorna kvar. För både strykbräda och tvättställningen råkade visst hamna i förrådet. Och då jag numera går till jobbet så ska jag ta hem cykeln till huset vid lämpligt tillfälle. Då kan vi cykla till Borgholm i sommar och slippa bilen. Det är en hel del bilar att slåss med sommartid. Enklare med cykel och cykelbanor. Samt en anings för långt att gå. Testade förra året. Å andra sidan har jag vandrat en del sen dess så i år kanske man skulle orka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar