Öland

Öland
Solnedgång

lördag 27 februari 2016

Trött men bra dag

Vaknade väldans trött och hade gärna sovit några timmar till men man ska ju sova i natt också. Till slut kom jag iaf upp och i ordning. Blev en tur till Borgholm och bokrean. Konstaterade dock att det jag var intresserad av var inte på rea så då kunde vi återvända en dag utan rea och med mindre folk. Blev en tur till hälsokosten och ett par paket te. Lustigt att man alltid ska hitta något nytt te att testa.


Maken hittade sig två par jeans som var på rea. Han blev nöjd och glad. En fika fick det också bli. Och en tur till två butiker med inget nödvändigt men väldigt roliga saker. Passade på att handla lite roligheter. Fick lite vårkänslor så det blev givetvis pynt. Dock inte så mycket i påskens tecken utan mer vårlikt. Blev en tur till Ica också. Dock blev det inte så mycket. Vi försöker tömma ner frysen. Vilket brukar leda till att vi plockar ur en sak och lägger ner två nya.


Väl hemma var det till att snabba på med tvätten. Har oftast två maskiner att tvätta om helgen så även denna helg. Nu är allt tvättat och ca hälften torrt och inlagt på sin plats. En promenad blev det också. Den nya lite längre rundan. Har haft en helt underbar blå himmel idag. Något kallt men vacker dag. Blev en del bilder men de ligger i mobilen. De får komma nästa vecka i stället. Väl hemma var jag rätt sliten men inte värre än att mat skulle göras färdigt. Även om man plockar ur frysen brukar jag behöva lite komplement. Fast det ledde till att jag fick en matlåda också. Idag var det gryta och i morgon blir det fläskfilé på bädd av lök och champinjoner. Tror maken överlever detta.


Hade velat måla mer än jag har gjort idag. Men vädret var för fint för att sitta inne och måla i. Har iaf påbörjat den första draken till Emil. Ska ta bild i morgon och skicka upp till honom så färgerna blir bra. Förvisso är ena draken helt färdig och bakgrunden kvar men iaf. Nu ska här sovas i kubik så man är piggare i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar