Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 februari 2016

Blir inte som man tänkt

Inget blev som tänkt idag. Eller jo lite blev men inte så mycket. Jag kom inte upp så tidigt som jag ville. Vi kom iväg med ett lass till Kupan och de tog allt utom tv-n (men den ville grannen ha). Dock visste de inte var de skulle göra av det och helst skulle vi nog ha möblerat om halva butiken med. Det blev inget lass två dit. Mycket smidigare med Stadsmissionen i Kalmar. Frågan är om det inte får bli dem iaf.


Maken hittade inte bara ett par byxor utan tom två par och båda på rean. Dock fick han bara ett par med sig hem. Det andra paret skall läggas upp och kan därmed hämtas nästa helg. Själv rättade jag lottolappen och förnyade den. Dock ingen vinst denna gången heller. Dock hade Rosa huset öppet så jag kunde köpa hjärta nr 2. Var dessutom halva priset på det. Gjorde inte alls ont.


Har tvättat, blev tom renbäddat. Jag har gått en rejäl promenad men inga 15000 steg. Men jag klarade iaf av dagens mål men har inte tagit in några av dem jag förlorade tidigare i veckan. Men men jag var sjuk så det får väl vara för denna gång. Får se till att ta igen de förlorade steg i övriga veckor denna månad.


Vädret har varit grått och trist. Jag hade velat ha lite blå himmel. Inte ens det blev som tänkt. Men en sak som kommer att bli som tänkt, det är att jag snart kommer att ligga i sängen. Det är en dag i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar