Öland

Öland
Solnedgång

lördag 20 februari 2016

Inte mycket bättre

Vaknade till en grå dag. Sov så länge det bara gick innan jag var tvungen att komma ur sängen för att hinna till frissan i tid. Maken körde då han hade tiden efter mig. Passade på att småsova hela vägen. Lite småhummande lite här och var så han inte kände sig övergiven. Har ingen aning om vad han pratade om.....


Fick håret tvättat, klippt och lockigt a la filmstjärnor för länge sedan. Passade på att boka ny tid också. Medan maken blev klippt hann jag kolla in det jag trodde skulle intressera mig. Men både Maxi och Coop bygger om och besöken där var över på under tio minuter och då talar vi om båda affärerna. Hann även med två till men inte heller där fann jag något av intresse. Kom hem med två tuber med klet till maken och lika mycket choklad till mig.


IKEA fick ett besök så nu ska vi fundera på om vi gillar mörk kork och krom. Eller om vi ska fundera vidare. Därifrån fick iaf två badrumsmattor följa med hem. Nu behöver jag bara handdukar och badlakan i samma färg. Glömde bara informera maken om det. Ett snabbt besök på Rusta när vi ändå var så nära. Införskaffade mig en bukett tulpaner i vitt, rosa, lila och två nyanser av lilarosa.


Sen var det raka spåret hem. Ska väl villigt erkänna att jag sov innan vi nådde bron. Bara för att komma hem, packa upp och sedan lägga mig. Sov 3 timmar. Var nog trött. Kan dock inte säga att jag känner mig pigg nu heller utan tvärtom. Ser fram emot att släcka lampan och sova. Har iaf tagit mig en kort promenad bara för att få lite frisk luft. Men gäsp så trött jag är. God natt.

2 kommentarer: