Öland

Öland
Solnedgång

måndag 22 februari 2016

Än en dag borta

Varit grått och mulet mest hela dagen. Inget trevligt väder alls. Kom iaf till jobbet i tid. Fick det jag inte gjorde i fredags klart och en del annat i förebyggande syfte, Inte så illa om man fundera på det en stund. Kunde iaf ta mig hem i hyfsad tid. Inte för att vädret var speciellt trevligt att vara ute i men det blev lite dagsljus.


Mötte upp maken, var och handlade, åt och har målat en del. En bild blev klar idag. Kunde inte bestämma mig för vad jag ville måla sen så det blev inget. Tycks vilja måla sånt som jag inte har. Tänkte iaf försöka måla klart en bok. För att se hur det är. Så jag pendlar mellan Den hemlighetsfulla trädgården och Japansk inspiration. Vet inte vilken som är roligast. Finns dock några drakar i den japanska.


Förberett det jag behöver ha med mig till jobbet i morgon. Bara tänderna kvar att borsta ikväll. Sen göra om det imorgon bitti, klä på mig, packa matlådan och sen kan jag gå. Men först sova. Lika trött idag som igår så jag säger väl god natt. (Bilderna är tagna nu i februari, så lite hopp om vår finns det allt.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar