Öland

Öland
Solnedgång

söndag 27 april 2014

Lite av varje

Med betoning på lite. Kom iväg från jobbet straxt före 17 i fredags. Känt mig lite trött sista tiden och var inte det minsta piggare när vi väl var framme i stugan. Jisses så trött jag var och få var vi ändå tidiga eller hyfsat tidigt. Inga stopp någonstans på vägen eller jo, vid Ica i Köpingsvik. Behövde ha lite mat också.

Somnade för 22 på fredag och kom inte ur sängen förrän efter 11 i lördags. Gjorde inte många knop igår. Men jag fick tvätten tvättad iaf. Rensade ur några väskor som ska få vandra vidare. Använder dem inte ändå. Men innan jag skickar dem vidare ska jag kolla om jag inte har fler som kan följa med.


Hade tänkt ta mig in till Borgholm igår. Begärde förnyat recept så jag kunde få ut lite medicin. Behöver den för att kunna andas. Dock är VC på orten inte så förtjusta att ge mig den. Vet inte varför men det går långt tid innan jag får den och min gamla är nu helt slut. En hel del pollen ute också. Måtte detta recept ha kommit in i morgon. Har inte tid att bli sjuk nu. Eller iaf inte de närmaste tre veckorna. Kanske till semestern eller något sånt.


Tillbaka till gårdagen. Vi var bjudna på mat hos grannen. Maken stannade mycket längre än jag men jag var trött så jag gick tillbaka efter någon timme. Sov långt innan 22 då också men i morse vaknade straxt efter 6 dock lyckades jag somna om och sova några timmar till. Har inte gjort mycket idag heller. Läste ut en bok i solen men det var väl varmt så jag fick gå in och byta kläder.


Vi lämnade stugan lite tidigare än jag trodde vi skulle göra. Men maken var tvungen att handla lite på vägen. Han hittade det han sökte och jag fick ny leksak. Denna ska jag visa en annan dag och jag ska testa den på torsdag om vädret tillåter. Jag ska jobba på fredag så jag tänkte tvätta och städa på torsdagen. Maken ska till stugan och bygga på garaget. Sen var det visst lite med bilen också.


Nu är det dags att förbereda morgondagen. Lär inte få sova fram till 9 då. Tror tom jag har möte då. Och ska jag orka upp i tid gäller det att det mesta är klart och att jag kommer ur sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar