Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 23 april 2014

Ännu en solig dag

Varit helt ok väder nu några dagar. Njuter var dag det fortsätter men det var lite jobbigt att glömma solskydden. Solen är rätt skarp när den lyser och då är solskydden trevliga att ha för ögonen. Hoppas att den fortsätter att göra så ett tag till.


Kom hem med huvudvärk idag. Känns att man har suttit med tre presentationer, en rapport och en massa annat datajobb hela dagen. Smet dock ut på lunchen idag. Har fått offra lunchpromenaden rätt ofta sista tiden. Å andra siden har jag kunnat åka hem runt 17 eller tidigare. Fick dock sätta mig en stund när jag kom hem idag. Hade huvudvärk som hette duga.


Men det blev en promenad till affären till slut. Blev sugen på glass. Kan tala om att magen inte gillade det beslutet. Fattar inte varför glass ska göra så ont. Köpte dock sorbet också. Ska testa det i morgon. Idag blir det bara till att runda av denna dag. Det enda som är kvar av dagens sysslor. Iaf av dem jag tänker jag göra.


Skulle ha skaffat nytt e-leg. Behöver beställa ny tuberhalor. Visar rött nu och det är nu jag kommer att behöva den. Får försöka komma upp i tid i morgon så jag kan göra det innan jobbet. Har jag då tur har de skickat receptet till apoteket under dagen. Men det är väl för mycket att hoppas på förstås. Nåja jag bör kunna klara mig hela helgen men sen lär det vara riktig kris.

2 kommentarer: