Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 april 2014

Aj då

Vaknade tidigt igår med men hade då inte tid för att vila lite extra.Blev till att ta sig till jobbet trött. När jag väl kom hem var jag inte bara trött, jag hade dessutom börjat få något rejält ont i ryggen. Kändes som i ryggraden. Kröp till sängs före 21.

Fick sova länge. Eller iaf tills makens mobil ringde för att väcka honom. Fast jag förstår inte hur det ska gå till. För han lägger den i rummet bredvid och stänger dörren. Och det är inte honom han väcker utom mig. För han hör den inte! Suck.


Smet hem från jobbet väldigt snart efter att jag egentligen slutar. Det var dumt upptäckte jag.  Lämnade datorn på jobbet också. Det var ännu dummare visade det sig. I morgon lär det bli en lång intensiv dag och ledigheten på torsdag krymper för varje mail som rasslar in i mobilen just nu. Nåja, kan med lite tur få jobba hemifrån på torsdag? Eller iaf bara halva dagen? Nåja det lär visa sig.


Väl hemma idag har jag inte heller gjort så mycket. Ryggvärken kom smygande runt lunch och har sedan dess bara blivit värre. Är med andra ord på g till att lägga mig. Kan förhoppningsvis sova till min mobil väcker mig i morgon. Annars lär jag överleva iaf. God natt!

2 kommentarer:

  1. Aj då! Hoppas ryggvärken går över så att du kan få en skön påskhelg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, nu gör det ont på framsidan också...... Sist dt var så här var jag förkyld en vecka senare. Vitlök här kommer jag!

      Radera