Öland

Öland
Solnedgång

fredag 4 april 2014

Helt slut

Det gick lite si och så med revisionen. Så arbetslös lär jag inte bli närmaste tiden. Fast det hade jag inte blivit ändå. Det börja bli mycket nu och var gång jag betar av något så lämpar någon annan över något nytt och större.

Gjorde inte ett dugg igår när jag kom hem från jobbet. Var dessutom så trött att serverns ljud gjorde så det kändes som varenda ben i kroppen höll på att vridas isär. = Jag sov i fåtöljen i natt. Där var det iaf tyst. Men piggare blev jag inte. Lär sova ovaggad ikväll.


Har inte gjort mycket nytta idag heller. Får hoppas att jag orkar lite mer i  morgon. Borde äta något mer idag men jag tror att jag borsta tänderna och går och lägger mig. Då kan jag orkar göra lite nytta i morgon. Kanske montera gardinstång? Det vore inte helt fel. Vet att maken behöver byta bromsar på sin bil. Och att det är planerat tills i morgon.

Får jag upp gardinstången så ska jag leta rätt på gardinerna. Köpte dem för snart 1,5 år sedan. Behöver med andra ord komma på var jag la dem. (Och så hoppas jag de funkar till gardinstången utan att jag behöver sy om dem.)


Mot sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar