Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 april 2014

Lång dag med mycket tid ute.

Började dagen med att vakna en halvtimme innan väckarklockan ringer en arbetsdag. Jag som var trött och ville sova länge. Vägrade dock att kliva ur sängen med en gång. Igår hade jag fått tips om att Huseby Bruk skulle ha en påskmässa i denna helgen. Frågade maken om vi skulle åka dit och titta. Bestämde dock först idag att vi skulle dit.





Det var inte helt enkelt att hitta dit. Inte när jag glömde vägbeskrivningen hemma. Nåja det var fint väder idag så vi fick se lite mer än vad vi hade tänkt oss. Gick där ett par timmar fast största delen av tiden ute i det fria och njöt av solen. Gäller att passa på när man är ledig.




När vi var där och skulle åka hem kom vi på att vi var inte så långt ifrån IKEA. Det blev en omväg dit på vägen hem. Dit hittar jag från många håll av någon anledning. Maken ville ha ett fäste för datorn och egentligen en kabelsamlare att fäst på skrivbordet. Det sistnämnda missade vi dock. Fast jag fick med en förpackning med fingerkrokar till gardinerna. Jag har en hel del men alla av olika sorter. Nu kan jag iaf få upp några stycken gardiner. Om jag får dem sydda iaf.

Var inne på Fyndet också. Hittade lite till garderoberna i huset. Kommer att bli bra och jag kan lägga en hel del saker där och maken slipper se dem i fönstret. Hittade ett par badrumsmattor också till stora badrummet. Rätt mörkt lila, Nu blir det färg i det badrummet.


Blev en promenad hemma också. Kom på att jag åt upp mitt bröd imorse och behövde handla till frukost i morgon. Var dock inte hungrig när jag handlade så det blev bananer. Ska alltså äta skivad banan på knäckebröd. Hoppas bara att jag är sugen på det i morgon också.




Därefter har det inte blivit mycket gjort. Och nu tänker jag åter krypa i säng. Håll tummarna att jag får sova iaf till 7 i morgon. Det skulle behövas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar