Öland

Öland
Solnedgång

lördag 5 april 2014

En väntans dag

Vaknade före väckarklockan. Stängde av den så den inte skulle väcka mig och kröp ner igen. Inte katten kunde jag somna om. Men jag låg kvar på rent trots i några timmar. Väl upp och frukost avklarat tillbringade jag ca 4 timmar ute i solen. Inte speciellt varmt men ganska ok i solen.

Maken skulle byta bromsar och  jag vägrar att köra den innan det är gjort på hans bil. Men han konstaterade runt 15 att han var trött och skulle göra det i morgon. Tur vi handlade igår samt att jag redan har samlat på mig en del i frysen.


Runt 16 kom min äldsta lillebror. Han behövde hjälp med datorn. Han fick dock agera hantlangare till maken en stund först. Efter några timmar samt en middag vid den havererade datorn konstaterade maken att han iaf inte kunde fixa den. Det var då bror min konstaterade att den bara var 7 år. Hmm det blir nog till att byta den. Den går inte ens att uppgradera mjukvaran i längre. Lustigt.

Nu funderar jag på om jag inte trots allt ska en liten whisky. Jag kör ju inte denna helgen så en liten skulle kunna funka. Fast då får jag nog fotografera den. För annars lär ingen tro mig. Får nog bli så och därefter sängen.

1 kommentar: