Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 april 2014

Halva veckan gjord

Har fortfarande mycket kvar att göra på jobbet och deadline är fredag fm. Åkte iaf hem hyfsat tidigt från jobbet. Väl hemma så körde jag upp maken och tog honom med till affären. En klar fördel med att ha honom med är att han bär kassen. Glömde dock handla lite men bör klara mig till helgen iaf. Torsdagar är hemska att handla på. Mängder med folk och ingen som vet var de ska.


Efter att ha plockat in maten samt ätit har jag inte gjort mycket. Satte mig i fåtöljen och där har jag suttit. Helt slut. Måste försöka komma i säng snart måste bruka våld mot mig själv för att få mig ur sängen. Har handlat så jag kan göra mig en sallad till lunch i morgon. Måste dock stiga upp och göra den också för inte ens det har jag orkat göra.


Har lite jag skulle ha gjort men det får vänta ytterligare en dag. Men kommer jag hem i tid i morgon dvs innan affärerna stänger så behöver vi handla en present åt min bror som ska firas på söndag. Han fyller på måndag men då jobbar vi. Såg det redan i måndags men jag tänkte låta maken också se innan jag köper.

Nej, sängen var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar