Öland

Öland
Solnedgång

fredag 18 april 2014

Blev inget Blåkulla igår

Det blåste för mycket. Hittade varken katt, kittel eller kvast heller för den delen. De var helt bortblåsta. Det blåste så pass att maken inte ville vara ute och greja eller förbereda för att återuppta garagebygget. Istället blev det massor gjort inomhus.


Tvätten är numera tvättad, 6 gardinlängder färdiga, 2 förberedda, 4 på g, sortering och organisering i klädkammaren, en gardinstång till uppmonterad osv. Nu är det inte mycket kvar att göra idag. Maken har en del inplanerat. Ska visst plocka ihop sin dator och lite annat sånt pyssel.


Själv får jag väl fixa resterande av gardinerna och kanske göra ytterligare en djupdykning och se om det är fler som behöver ändras för att funka i detta hus. Har tvåpar som jag vill ha i köket och det är dit vi ska köpa stänger nästa gång. Och så till dörrarna ut i vardagsrummet. "Spillet" från det ena stället blir bra att skarva med i det andra och blir därmed inget spill. Men det tänker jag inte handla förrän till nästa långledighet. Behöver inte vänta så länge, är bara två veckor kvar.


Nu är det dags att ta tag i denna dag och få något gjort. Lite frukost först kanske? Glad Påsk på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar