Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 april 2014

Fick lite gjort

Maken fick bromsarna bytta på sin bil igår. De som var riktigt dåliga. De andra klarar sig till nästa gång vi är på plats. Han passar då även på att byta hjul. Har jag tur tar han mina också så slipper jag köra fram och tillbaka med en massa hjul i bilen en vecka. Själv så fick jag hela stugan avröjd och disken fixad.





Hade med en del påskpynt som jag fick utplacerat som jag har skrivit tidigare. Beslöt mig för att  kycklingarna som sitter i glasbubblor och ska hänga får vänta till nästa år. Dock är jag inte sämre kvinna än att jag kan ändra mig. Hittade dock en kopia av mig som jag hängde upp.


Och så en promenad eller två ute. Behövde ju dels ha lite solljus men även nya fräscha bilder till blogginläggen som ska komma i veckan. Hittade en hyfsad stor gren med hängen som fick följa med in och hamnade i ena vasen. En fika hos grannarna innan vi åkte blev det också. Kom i väg en aning sent men var iaf inte hemma för sent denna helg.

Kom i säng hyfsat men kunde inte sova pga servern. Fick bli fåtöljen och sedan soffan. En aning trött när jag vaknade i morse. Maken upptäckte när han skulle köra att han hade glömt sin jobbdator i stugan. Fick sällskap till jobbet i morse. (Maken tog sedan min bil till stugan och hämtade sin dator.) Detta gjorde att när maken var på väg tillbaka så fick jag lov att sluta om jag ville komma hem. Var hemma riktigt tidigt för att vara jag. Var riktigt skönt. 




Hann sova en kort stund. Därefter var det bara att ta på sig och gå och handla. Maken behövde mat och jag lika så. Passade på att handla så vi borde klara oss ett par dagar iaf eller mer. Fick med mig hem det som saknades för att kunna göra egen gryta. Har nu gjort ett antal måltider. Lunchen i morgon är fixad.




Passade på att ta en promenad när jag ändå skulle handla. Tur var nog det för sedan har jag inte gjort mycket. Tänker inte göra så mycket mer heller i kväll. Måste jag göra något mer så får det bli av i morgon. För nu tänker jag förbereda mig för sängen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar