Öland

Öland
Solnedgång

fredag 28 december 2018

Ytterligare en väntans dag

Sotaren skulle ha kommit ett par veckor före jul men tog fel hus. Men jag skulle ringa i går och så skulle jag få veta när han kunde komma. Med lite tur redan igår men annars idag. Kunde dock inte ge någon uppskattning om när idag. Så alltså var man uppstigen redan 07.00. Stegen på plats osv.  För man vet ju inte. Han kanske skulle börja hos oss. Dock hade han inte kommit till frukost. Hade egentligen behövt handla. Men sotaren skulle ju komma.
  

Som tur var hade jag jobbet med hem så man kunde sysselsätta sig lite medan solen sken ute och det var helt underbart. För gå ut och göra något var ju inte att tänka på. Ville inte missa sotaren. Som tur var hade jag allt som behövdes till middagen hemma. Så den kunde jag iaf fixa till medan jag väntade. Hann för övrigt städa av nästan allt som jag låg efter med. Bara en liten uppgift kvar. Får se om jag försöker innan jag är tillbaka på jobbet eller om den får vänta tills dess.


När jag hade väntat i över 10 timmar tog jag bilen och åkte hemifrån. Maken var snäll och stannade kvar ifall sotaren trots allt skulle komma. Han har ännu inte varit här. Har tom skickat sms och frågat om det skulle dröja länge till. Inget svar. Så vad Ni än gör bor Ni inte redan på Öland men vill flytta hit. Köp inget som behöver besök av sotaren för den vet man inte är den kommer oavsett hur länge man väntar eller hur många chanser den får. För höra av sig och meddela att det sket sig det funkar tydligen inte heller. Japp, jag är nedrans så grinig just nu. Jag hade hemskt gärna varit ute och gått i solen några timmar idag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar