Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 december 2018

Halvvägs genom helgen

Tänk att man redan är inne på dag två av helgen. Och ändå har man två dagar kvar. Måste erkänna att det känns rätt bra. Det var helt fantastiskt väder igår också. Fick bli en nästan två timmar lång promenad. För att komma hem och komma på att handla borde jag ha gjort. Bara att klä på sig och ila ner till affären. Sen hem. Hann lagom packa upp och göra klart det man trots allt hade påbörjat innan besöket i affären.


Därpå kom makens dotter med sambo. Och ny julklappsutdelning. Vi hade lyckats rätt bra med våra presenter. Jag fick vinkaraff och en flaska vin till medan maken fick selter servis. Maten påbörjades och till den använde vi croc pot. Blev fläskfilé med en massa rotgrönsaker, lök och annat gojs. Till detta serverades ris och beasås. Kvar blev det till flera matlådor. Så det lär bli rester hela kommande vecka. Rätt skönt. Såg att jag hade kycklingfiléer i frysen så behöver klura ut hur jag ska kunna tillaga dem i den nya mackapären.


Efter maten behövde de besökande motion. Fick bli en runda i Borgholm. Gick nästan samma runda som på dagen så totalt fick jag ihop dryga milen enligt mitt spel som inte vill funka som det ska efter sista uppdateringen av telefonen. Där ska jag ta mig en match endera dagen men har jag inte orkat riktigt. Sällskapet fick dock ihop dryga 8000 steg och jag gick mer och längre på dagen så minst en mil blev det nog. (Måste sätta mig ner och leta rätt på den fitbit jag blev lovad av maken. Den hade suttit fint nu.)


Blev en sen kväll igår och idag har vi bara hunnit med frukost, ta farväl av makens dotter med sambo, tvättmaskinen, torktumlaren och diskmaskinen är matade och jobbar på. Regnar ute idag så jag avvaktar lite innan jag tar mig en promenad. Bara för att maken inte är hundra pigg än behöver jag ju inte hjälpa det viruset att få fäste i min kropp. Klarar mig bra utan. Kanske skulle göra något mer vettigt idag? Ska bara fundera ut vad. Låt söndagen börja på allvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar