Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 december 2018

Fortsätter städa

Dvs på jobbet och undan det jag inte hann med förra veckan + sånt som trillar in denna. Vaknade iaf före makens väckarklocka. Men inte tillräckligt långt innan för att det skulle vara lönt att somna om. När väl maken var uppe så passade jag på att lösa lite på nätet här och var. Dålig ide före jobbet. Tiden försvinner så väldans fort då. Var ändå på jobbet i hyfsad tid. Har hunnit bli av med alla akuta problem. Hunnit städa av det som vore bra att få avklarat lite snabbt. Nu återstår de förebyggande och lite surdegar.


I morgon är en mellandag då dagens möte ska städas undan och arkiveras. Samt torsdagens möten förberedas så mycket mer lär det inte gjort. Och torsdag är ännu värre. För då är det möte från typ 8,30 till 15,00. Korridorens frukost lär jag missa för möte med leverantör. Lär dock försöka smita undan lite. Utöver ett långmöte med besökande leverantör skall två Skype möte hållas. Bara för oss att dela lite på oss så allt blir klart. Vill ha det undanstökat före jul och sen är det bara fredagen kvar.


Lät det ta en stund att gå hem idag. Så det blev långa rundan som avslutades med att jag köpte lite bröd. Fick bli sådana som man värmer i ugnen. Såg till att både äta och förbereda till jobbet i morgon innan jag smet ut en 45 min för att spela lite pokemon med de andra som spelar här. Lite trist väder bara. Ena stunden snöblandat och andra mer regn. Dvs det blir både blött och glashalt. Än är inga ben brutna och så ska det förhoppningsvis fortsätta vara. Nu ska jag dock krypa ner och sova lite. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar