Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 december 2018

Ny intensiv dag

Hann med en del innan jag blev klar och kom iväg till jobbet i morse. Hann ta en liten extra runda till jobbet. Och hann ändå med lite mer än jag trodde innan dagens utflykt på jobbet och hann med än mer efteråt. Då gick jag ändå hem i hyfsad tid. Även om jag fick vända tillbaka för jag hade glömt nycklarna i den andra väskan. Men det har varit en rejäl tråkdag. Grått, fuktigt och bara trist. Tänk att vädret kan dra ner humöret så pass. Inte blev det bättre av att energin försvann ett tag också. Men det skyller jag på att det inte blev någon lunchpromenad.


Mötte maken i affären längst bort. Stod och tittade på fler tomtar. De jag tyckte var fina var till ett pris jag inte ville ge och de som var ok i pris ville jag inte ha. Det blev inte mer än ett sett som iaf var rätt roliga. Fick med oss det mesta vi behövde. Åkte med maken hem. Men efter att ha städat av, pysslat lite och ätit så fick han följa med mig ut och gå en runda. Blev en dryg halvtimme. Var så fuktigt att man fick torka av glasögon och telefon med jämna mellanrum.


Väl åter på plats så skulle maken se på tv men det gick så där. Bara hackade mest hela tiden. Fixade till disken, var ute med soporna, packade det mesta inför helgen och nästa vecka. Nu har vi gett upp och tänker släcka lampan. En dag i morgon också. Då behöver jag dessutom hjälpa maken att bära ner väskor till bilen. Blir lite väl mycket annars då jag vill ha två extra väskor med mig. Så får jag bestämma vilken det blir till nästa vecka i helgen. Nu ska här sovas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar