Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 20 december 2018

När man får lite oväntat gjort

I morse hann jag plocka ihop lite av det som skulle med hem. Unnade mig en lite längre promenad till jobbet. Sen lyckades jag få till det så jag har fick halva dagen fria att jobba ikapp samt förbereda morgondagens möte. Komma överens med ena kollegan att få lite hjälp i mellandagarna om jag behöver. Alltid trevligt när de erbjuder sig. Sen vet jag att lika mycket som jag har nu kommer vederbörande ha i januari så då kan man hjälpa i retur! Gillar mina kollegor. Samt kom iväg från jobbet i helt ok tid!


Tänkte hinna gå lite innan jag och maken skulle mötas. Hann att gå lite mer samt köpa en julklapp som var tänkt att vara annat men detta är bättre. Och sånt är ju aldrig fel. Åt ute på restaurang idag. Dit vi hade tänkt gå gick inte. De har stängt fram till 6 feb nästa år. Men det var helt ok där vi hamnade också. Sen lurade jag med maken på en kortare tur även om han tyckte det var väl kallt bitvis.


Väl hemma så är merparten av det som ska med under ledigheten numera ihop plockat  för att bäras ut till bilen. Så hela hallen är full av påsar och väskor. Förhoppningen att komma iväg rätt tidigt har nu revideras till att komma iväg hyfsat. Och hur det verkligen blir upptäcker vi i morgon. Men jag hoppas fortfarande på att iaf få första maskinen tvätt tvättad och klar redan i morgonkväll. Så den sista blir klar lördag fm. Sen behöver det bara handlas, pyntas klart, strykas osv. Alltså lär hela lördagen och söndagen behövas. Fast nu ska här sovas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar