Öland

Öland
Solnedgång

söndag 16 december 2018

Åter igen

Har en vecka tagit slut. En vecka som man knappt hunnit vara hemma. En vecka som man har fyllt på och tryckt i lite till och nu ska förhoppningsvis något också ha fastnat. Men det lär jag upptäcka. Lördagen vaknade jag mig med en tjock hals som inte kändes speciellt lovande. Efter en halstablett, varm kopp choklad och lite tid så kändes den rätt ok.


Tog med maken med in till Borgholm. Blev ett par julklappar, frukost och ett par skor var åt oss. Samt lite springande fram och tillbaka. För varför ska man vara smart när man är ute och går? Folket kom och vi åkte hem. Fast jag åkte tillbaka för att spela pokemon ett par timmar. Hade varit smart i fredags kväll och tagit fram färdig mat från frysen. Bara att värma och äta. Dock kasserades det som blev över. Någon måtta får det vara.


Tvätten har också klarats av denna helg. Lådor har bytt plats osv. Kom i säng aningen senare än tänkt. Och vaknade tidigare än nödvändigt. Steg upp i rätt vettig tid. Efter frukost blev det en tur. Hämtade lite inköpta prylar, köpte ytterligare fler osv. Försökte få in ena grannen på fika men denne var upptagen. Så vi fick fika själva. Strök en hel hög med skjortor åt maken. Han påstår förvisso att han kan göra det själv men det har jag inte sett något av den senaste månaden och jag vill inte stå hela nästa helg med strykjärnet.


Middag hos andra grannen. Blev efterrätt också. Väldans gott och man blev väldans mätt. Trevligt också så tyvärr blev vi lite sena därifrån. Vi hade dock varit smarta och packat bilen innan så bara att ta det sista och sedan åka. Kommit mer eller mindre med snö. Det fick bli 25-n och E4-an. Och trots både tankning och ett stopp för att handla det mest nödvändiga så tog det mindre tid. Har hunnit både tömma bilen och packa upp det mesta. Har en väska kvar men det får vara tills en annan dag. Nu ska här sovas för i morgon är besök utlovat. Förvisso inget längre men ändå ett trevligt besök. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar