Öland

Öland
Solnedgång

söndag 2 december 2018

Datorfri långhelg

Sedan jag slog igen min privata pc i onsdagskväll har jag inte varit i närheten av den förrän nu. Hanterade jobbets dator på jobbet men annars kan jag inte sköta mitt jobb. Har dock inte varit mobilfri under samma tid. Men det blir betydligt mindre. Vad har jag då gjort istället? I torsdags rusade jag från jobbet för att hinna ta buss, buss, tåg, buss och bli upphämtad för att jobba hemifrån i fredags.


Sotaren skulle komma och den går inte att boka om. Det har vi försökt med i många år men nope det är omöjligt. Trots att jag var hemma och aldrig utom synhåll från huset från 20,15 på torsdagskvällen till straxt före 16 på fredagen så såg jag aldrig någon sotare. Jag var dock och hämtade grannens hundar som ser, hör och talar om det. Men hade full koll på vägen och varken bil eller människa passerade under tiden. Och japp, jag är rejält sur på dem för de kunde iaf höra av sig och säga att de inte kommer!


I övrigt har jag promenerat en del, köpt, någon julklapp eller så, köpt present till min mor som fyllde igår (lämnade dem dock idag), bakat lussekatter och funderat på om jag ska julpynta. Fick iaf upp tre ljusstakar och två stjärnor. 2 stjärnor till som ska upp och lite annat. Får se hur mycket som hinns med. Sen har givetvis alla måsten blivit gjorda men de räknas liksom inte riktigt. Trots en väldigt ljus och varm sommar så äter årets mörker väl bra. Men det skiter vi i nu. För nu behöver jag sova. Energinivån är låg. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar