Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 december 2018

Mitt i veckan inlägg

Så var det onsdag. Halva veckan har gått och inget vettigt har blivit gjort. Vaknade i tid och skulle som vanligt "bara" innan jag gick. Att "bara" göra något först är aldrig en bra ide. Men jag kom både upp, iväg och var på jobbet i hyfsad tid. Hann med allt som jag planerade och en del oförutsedda händelser. Fixade lite som inte borde behöva göras också.


Var dock inte hemma från jobbet förrän 18 lite drygt. Men då hade jag hunnit gå någon km extra på hemvägen samt hunnit handla något att äta också. Var sugen på sallad men som tur var hade maken inte hunnit äta klart utan han fick typ halva. Man ska inte köpa mat när man är hungrig. Gott var det dock. Glömde dock dressing så det fick maken ingen.


Efter att ha ätit så blev det en del plockande. Borde ha dammsugit men det var som bortblåst och nu tänker jag inte göra det. Får bli morgondagens bekymmer. Har dock packat ner det mesta inför nästa vecka. Fick dock byta väska. Den känns dock onödigt stor. Får se hur jag gör till helgen. Det kanske blir en liten väska och ytterligare en. Har tre byten längs vägen ner om jag inte minns helt fel men bara 1 på vägen hem. Plus ett byte till buss då. Stor tung väska då känns inget lockande. Nu ska jag dock sova. Får sova på saken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar