Öland

Öland
Solnedgång

lördag 31 oktober 2015

Tämligen lång dag

Fast jag kom ur sängen i lagom tid för att hinna med det jag behövde innan vi skulle till frissan. Var inte mycket trafik ute så det gick bra att köra och vi vara framme lite tidigt. Hann med både coop och maxi innan. Var lite lustigt att affärerna var stängda fast det stod att de skulle ha öppnat nästan en timme före. Tills det slår mig att det är helgdag idag.  Ups, det är helgdag idag. Men men frissan hade iaf inte ringt och ändrat tiden.


Efter klippning ett varv på Biltema. Maken ville handla, så varför inte. Därefter hemåt med ett snabbt stopp på ica för inhandling av mjölk osv. Hela utflykten tog egentligen lite längre tid än vad vi hade tänkt oss. Var bara att köra igång tvättmaskinen, vattna blommorna, packa väskan till lägenheten samt den jag ska ha med mig på min lilla turne som börjar i morgon. När tvätten var klar, tog jag bilen till Borgholm för en promenad samt inhandla det jag glömde köpa innan, dvs tandkräm. (Att jag trots 4 affärer och en frissa fortfarande inte har köpt balsam dom jag behöver tänker jag inte säga högt.)


Fick ihop nästan samtliga steg för dagen så åkte jag hem. Maken hade pysslat med sitt och skulle bara göra lite till. Själv gick jag in och plockade med lite av varje. Middagen blev en enkel historia men som var både lätt att fixa samt mättande. Väntade besök och hade köpt lite fika på kondiset i Köpingsvik som var snälla och bjöd på en trevlig överraskning. (Vilket kanske berodde på att jag kom 10 min innan de stängde?)


Fick mitt besök. Som vanligt kan vi sitta och prata rätt länge utan att tröttna. Google earth är bra. Nu vet jag var hon bor och hur man tar sig dit. Iaf om man kunde se stället från ovan. Välkommen åter!


Dags att sova. Väckarklockan kommer att ringa tidigt i morgon med. Vore bra om jag kunde köra redan runt 08. Och klockan börja bli mycket nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar