Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 oktober 2015

Mitt i veckan

Trött som bara den kom jag iaf upp före maken i morse. Var dock inte på jobbet tidigare än jag behövde. Trots det en ytterst liten aning piggare idag än igår. Men den jobbiga årstiden har börjat Då det är mörkt när man stiger upp och börja skymma när man sluta jobba. Det kommer bli en tung vinter detta, Och troligen lång. Nåja får hoppas på fina helger så man kan vara ut lite.


Hunnit med lejonparten av det jag hade på min agenda denna vecka. Jobbar dock med kvalité så det händer alltid en massa som man inte hade tänkt sig så även idag. Plockade dock ihop och åkte hem inte alltför sent. Hann möte upp maken vid tåget.


En tur till Ica för att handla bröd och sedan hem. Behövde dock lite ler steg så det blev en tur till andra änden av den lilla staden. Väl hemma igen har jag drygt 3000 steg till godo. Skall dock erkänna att jag var rätt trött när vi väl var hemma igen. I morgon får det bli en vilodag. Behöver det också. Men först ska lägenheten städas och göras i ordning. Men det får ske i  morgon, nu är det dags att sova igen. (Gör man mer än arbetar, äter och sover?) God natt.

2 kommentarer:

  1. Nej, det känns mest som att man jobbar, äter sover och sen börjar det om igen... Zzzzzz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst måste det vara ett bra skäl till lite ledigt?

      Radera