Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 oktober 2015

Inte alls som tänkt

Vaknade tidigt och somnade om, vaknade igen och somnade inte om, en stund vid datorn och somnade sedan en kort stund. Sov något oroligt hela natten och vaknade tröttare än när jag gick och la mig. Kändes det som iaf. Skulle ha varit hos syrran och hjälpt henne med att gräva. Men kom inte iväg förrän det var så sent att det inte var någon större idé.


Vad gör man då i stället?? Hjälper maken, tar fram vilstolen och ställer i solen. Den håller fortfarande och är bekväm och bra. Har dock vikt ihop den igen och ställt in den tillsammans med den andra i garaget. Skruvar och nitar tycker inte om regn såg jag. De har börjat att rosta. Blir till att leta rätt på lite 5-56 och spraya på.


Blev sugen på att baka. Har inte gjort det i år tror jag. Började med mjuk saffranskaka, fortsatte med muffins mix för att avsluta med eget muffins recept. Med lite av allt möjligt som fanns hemma. Tog dock slut på mitt strössel som jag köpte i staterna. Fast nu för tiden kan man hitta roligt strössel även här. Hade jag haft mer tid och vädret varit sämre hade jag bakat bullar också men jag antar att dåligt väder fort nog. Jag väntar mer än gärna.


Fick med maken på en promenad. Vädret toppen och så råkade jag sakna antingen 3500 steg för att uppnå veckomålet och 5200 för att uppnå dagens mål. Blev ingen lång runda men jag fick ihop veckobehovet iaf.  Och klockan var fortfarande inte speciellt mycket. Till middag fick han rester från igår dvs kroppkakor. Har kvar till en matlåda. Och det är allt jag behöver denna vecka. I morgon får jag köpa något på vägen och tugga i mig. Och onsdag kliver jag på tåget tidigt och återvänder inte förrän sent fredag.


Stannade till hos min ena bror på vägen till lägenheten. Tösen i huset fyller år i morgon så present skulle överlämnas. Blev dock endast en kort stund. Kom fram och allt är nu uppackat och i ordning. Nu är det dags att sova jobbig vecka framför mig och hjärnan behöver vara skarp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar